Sigarasız Yaşam Kampanyası

ttttttttt

 

Bu kampanya sanal alemde bir blogger tarafından başlatıldı.Belki fazla reklam yapılmadı ama gerekli ilgi gösterilirse baya ses getirebilir.Bu kampanyayı başlatan zevkle takip ettiğim ve sizinde tanıyacağınız EYLOS!...  isimli bloga sahip Selçuk abi (soyadını bilmiyorum ) kendiside bir zamanlar tiryaki olan Selçuk abi sıgaradan kurtulmuş ve başka tirkayileride kurtarmak için böyle güzel bir kampanya düzenlemiş.

 

Kampanyanın asıl amacı EYLOS!.. Selçuk Abinin’de dediği gibi :

Kampanyamız tam 40 gün sürecek ve her gün sigara ile ilgili görseller yayınlayacağız. Siz ziyaretçilerimiz ise görselleri veya görsellerimizin url adreslerini sigara bağımlısı olan sevdiklerinizle paylaşacaksınız. Böylece onları 40 gün boyunca sigarayı bırakma düşüncesini empoze etmiş olacaksınız. Kim bilir belki onlarda benim gibi sigarayı bırakır.Bu kampanyada bir kişinin dahi sigarayı bırakmasına yardımcı olabilirsek kendimizi başarılı sayacağız.

 

Sizde bu kapanyayı desteklemek isterseniniz.Sitenizin herhangi herhangi bir koşesine

sigarasiz-yasam

 

<a href="http://www.eylos.com/sigarasiz-yasam-kampanyasini-destekleyin"><img alt="" src="http://www.eylos.com/wp-content/uploads/sigarasiz-yasam.gif" class=""/></a>

 

 

Ayrıntılı Bilgi ve Görselleri Takip Etmek İçin: http://www.eylos.com/tag/sigarasiz-yasam

Kampanyayı Başlatan: http://www.eylos.com/

Load disqus comments

0 yorum