Kupa Fenerbahçenin

38716CCC8C77164EB6DC6456x

 

Lige başlamadan önce Türkiye ilk derbi maçının heycanın yaşadı.Düyanın gözü bu derbi maçındaydı bildiğiniz gibi ezeli rakip olan iki takımda kupa için savaşacaktı.

Kupayı her zamanki gibi iyi oynayan havaya kaldıracaktı kupanın yanı sıra maçın adamı seçilecek kişiye ayrıyetten bi ödül verilecekti.Atatürk Olimpiyat Stadı'nda iki takımıda karşı karşıya getiren maç kesinlikle nefes kesti diyebiliriz.İki takımda butütn güçlerini ortaya koydu ve çok güzel bir mucadele oldu.

 

İlk yarıda Beşiktaşın Yusuf Şimşek'le yakaladığı bir pozisyonda top direkten döndü. Maçın 73. dakikasında Alex'in kullandığı serbest atışta ceza sahası içinde Sivok topa elle bir müdahalede bulundu.Ve maçın hakemi Yunus Yıldırım  Penaltı noktasını gösterdi.75'te penaltıyı Alex gole çevirdi.Bu golden sonra Beşiktaşın Fenerbahçeye dalga dalga ataklarından sonrasında  arkada boşluk oluştu geriden gelen uzun bir topu tutan Guiza  ceza sahasına girmeden Alex’e çok güzel bir ota açtı.Alex’de bu ortaya Harkulade bir kafayla 90+2 Gol sevincini Fenerbahçeye ikinci kez yaşattı. Ve Yunus Yıldırım son düdüğünü çaldı.

Bu sonuçtan sonra mükemmel bir gösteri ile Fenerbahçe kupayı kaldırdı.İki golüylede maçın yıldızı alex seçildi ve onada Ödülü verildi.Teknik Direktörlerin Açıklamaları İse :

Daum: "Rakibimiz pres yaparak bizi zor durumda bıraktı. Şansımızın da yardımıyla gol yemedik. ''

Mustafa Denizli: "Üzgünüz. Bugün şansımız yoktu. Rakibimizi kutluyoruz"

 

Fenerbahçeyi Kutluyoruz Daha Nice Kupalar Almasını Diliyoruz.

Load disqus comments

1 yorum: